Ring oss på 031-788 41 50 för mer information

Frakt inom Europa

Frakt till & från Europa

IRT erbjuder dagliga avgångar till och från orter i hela Europa. Vi tillgodoser dina fraktbehov enkelt, effektivt och personligt.

Transporter – Leveranstider – Avisering – Kommunikation – Fakturering – Uppföljning.  Allt fungerar precis som vi avtalat.

Inga sändningstorlekar är främmande för oss. Vare sig det rör sig om en enskild kartong, några pallar, eller kompletta bilar och containers. Normala leveranstider eller snabbtransporter när godset har bråttom.  Vi hanterar alla sändningar med samma höga funktion.

Vi erbjuder dagliga avgångar till och från orter i hela Europa. Våra engagerade och skickliga medarbetare svarar för att allt fungerar precis enligt överenskommet.

 

De bästa transportlösningarna – oavsett marknad

Vi har genom åren byggt upp ett mycket brett nätverk inom transporter och arbetar endast med dem som motsvarar och lever upp till våra egna mycket högt ställda kvalitetskrav. Alla är nischade specialister på sina respektive områden – i detta fall frakt inom Europa.

Genom IRT får ni som kund tillgång till de bästa transportlösningarna – oberoende marknad. Givetvis samlat under ett ansvar, genom en enda kontaktväg och kontaktperson.

Som kund hos IRT kan du känna dig lugn och trygg med vissheten att du valt en transportpartner som tar hand om ditt gods på bästa sätt.

 

Prisförfrågan för frakt till och från Europa:

Våra servicenivåer för frakt till och från Europa:

avtalatsatt

Standard:

Med vår standardlösning levereras godset inom 4-5 dagar beroende på avstånd.

Prioriterad:

När godset måste hämtas och lämnas en viss tid ska du välja vår Prioriteradtjänst.

Special:

Ibland krävs speciallösningar. Godset kan till exempel vara extra stort, tungt eller känsligt.

.spb_content_element.col-sm-3.ipad.spb_box_text.coloured { width: 100%!important; padding-bottom: 20px; }