Ring oss på 0300-40 99 90 för mer information

Frakt och transport från Sverige till England

Frakt till & från England

IRT bedriver sedan 2001 en egen tillförlitlig och mycket väl fungerande gods trafik till och från England och hela Storbritannien

På länkarna nedan hittar ni mer info om Brexit. OBS! Sidan ”Brexit vägledning” kräver inloggning. Saknar du lösenord, hör med din kontaktperson hos IRT.

Brexit?Brexit vägledning

 

IRT erbjuder dagliga avgångar till och från orter i hela Storbritannien, baserat på egna moderna GPS-utrustade trailers. Våra trailerdragningar utförs med särskilt utvalda  svenska åkerier och engagerade svensktalande chaufförer.

Vi hjälper givetvis till med prisvärda snabbtransporter när godset har extra bråttom och lösningar med särskilda tidshänsyn.  Vi har gjort oss kända för våra korta och korrekta leveranstider, samt vår mycket låga frekvens av skador och avvikelser.

Välfungerande lösningar för Englandstransporter

Våra engagerade och skickliga medarbetare har alla lång och djup erfarenhet  av Englandstrafik och svarar för att allt fungerar precis enligt överenskommet.   Vi är uppriktigt glada för de mycket positiva omdömen vi erhållit från flertalet av våra Englandskunder, där många säger att man hos IRT äntligen har funnit en mycket pålitlig och unikt väl fungerande lösning för sina Englandstransporter. Som  kund hos IRT kan du känna dig lugn och trygg med vissheten att du valt en transportpartner som tar hand om ditt gods på bästa sätt.

 

Prisförfrågan för frakt till & från England:

Våra servicenivåer för frakt till & från England:

avtalatsatt

Standard:

Med vår standardlösning levereras godset inom 4-5 dagar beroende på avstånd.

Prioriterad:

När godset måste hämtas och lämnas en viss tid ska du välja vår Prioriteradtjänst.

Special:

Ibland krävs speciallösningar. Godset kan till exempel vara extra stort, tungt eller känsligt.

.spb_content_element.col-sm-3.ipad.spb_box_text.coloured { width: 100%!important; padding-bottom: 20px; }